Download Brochure

Bedrijfsprofiel

VastgoedControl biedt 24/7 inzicht in projecten, portefeuilles en organisatie.

Dat is wat we doen. Met onze online software en/of parttime projectcontrolling op locatie bieden wij bedrijven dé oplossing om projecten te realiseren zonder slapeloze nachten.
Daarbij biedt onze cloud-based software bedrijven in de vastgoedbranche een effectieve oplossing om projecten te registreren, bewaken en rapporteren. VastgoedControl-software is gebruikersvriendelijk en heeft een overzichtelijk dashboard per project en portefeuille.

Met parttime projectcontrolling zijn wij vanuit de financiële functie uw sparringpartner op locatie en zorgen wij voor de juiste rapportages op het juiste moment. Samen met onze online software een unieke combinatie als u behoefte heeft aan parttime capaciteit met software voor het beheer van projecten en portefeuilles. Daarbij kunnen wij ook uw volledige financiële- en projectadministratie verzorgen. 

Naast deze dienstverlening geven wij ook advies over de opzet en inrichting van proces- en risicobeheersing en managementinformatie. In een aantal interactieve workshops gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing met een optimaal resultaat.

  • Onze werkwijze wordt gekenmerkt door ‘denken én doen’. Wij geven niet alleen advies, maar realiseren ook concrete oplossingen en verbeteringen
  • Resultaat: snelle implementatie en start
  • Gedreven om betere beheersing van projecten en portefeuilles te realiseren
  • Online software: betaalbaar en eenvoudig met uitgebreide (prognose) rapportage mogelijkheden
  • Financieel projectmanagement in één overzichtelijk systeem