Download Brochure

Belangrijke eigenschappen

 • Parttime projectcontrolling

  Continuïteit met een flexibele parttime invulling. De parttime projectcontroller is de financiële sparringpartner op locatie. Wij begeleiden bedrijven op locatie bijvoorbeeld met het opstellen en bespreken van periodieke rapportages, managementinformatie en het bewaken en bespreken van de (financiële) voortgang van projecten met project- en ontwikkelingsmanagers.
 • Proces- en risicobeheersing

  Bij de ontwikkeling van vastgoed is een juiste invulling van proces- en risicobeheer van essentieel belang. Wij zorgen ervoor dat processen transparant worden vastgelegd met de juiste risico’s per fase van het project. In interactieve workshops met het projectteam en de directie, via onze online software en in periodieke rapportages. • Managementinformatie

  De juiste informatie op het juiste moment. Naast onze uitgebreide standaardrapportages voor portefeuilles en projecten via onze online software, ondersteunen wij directies en management met de juiste specifieke managementinformatie. Zowel in interactieve workshops voor inventarisatie als door het periodiek rapporteren van deze managementinformatie.
 • Administratie

  Een (project)administratie dient snel en transparant inzicht te geven in projecten, portefeuilles en organisatie. Wij zorgen ervoor dat uw administraties altijd up-to-date zijn. Onze administratieve processen zijn volledig geautomatiseerd. U levert documenten elektronisch aan en wij verzorgen de registratie en duidelijke rapportages, die wij periodiek met u bespreken.